Nekochan Net

Official Chat Channel: #nekochan // irc.nekochan.net
It is currently Wed Sep 17, 2014 5:33 am

All times are UTC - 8 hours


Forum rules


Any posts concerning pirated software or offering to buy/sell/trade commercial software are subject to removal.



Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
Unread postPosted: Wed Apr 14, 2010 7:46 am 
Offline
User avatar

Joined: Mon Aug 28, 2006 5:29 pm
Posts: 4280
Location: Kamloops, BC
so I'm messing with this 100-TX network card I put in my 60 and thought it would be a great idea to see waht updates I had for my old 6/06 release of Solaris 10.
I fire up the update manager, it works away for a few moments and then I'm given a window stating that "/solaris/" not found.
I'm pretty sure either something is not configured properly yet or Oracle is doing something funny on their end. Can anyone elaborate?

_________________
:Crimson: :Onyx: :O2000: :O200: :O200: :PI: :PI: :Indigo: :Indigo: :Indigo: :Octane: :O2: :1600SW: :Indigo2: :Indigo2: :Indigo2IMP: :Indigo2IMP: :Indy: :Indy: :Indy: :Cube:

Image <-------- A very happy forum member.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group