Nekochan Net

Official Chat Channel: #nekochan // irc.nekochan.net
It is currently Thu Jul 31, 2014 5:43 pm

All times are UTC - 8 hours


Forum rules


Any posts concerning pirated software or offering to buy/sell/trade commercial software are subject to removal.



Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
Unread postPosted: Sun May 02, 2004 4:49 am 
Offline
User avatar

Joined: Fri Apr 09, 2004 5:53 am
Posts: 939
Location: great empire in the distant past
If I am not wrong, Qmasterd is included with a standard OSX install, but the render manager is not included with FCP, only with Shake.

For those of us who use FCP for 'home/personal' use, an upgrade to shake (+2300) is just not realistic - By allowing peronal FCP users to take advantage of network render, it would only increase the case for more Macs at home :-)

How do you see it?

_________________
We are here on Earth to do good to others. What the others are here for, I don't know.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
Unread postPosted: Sun May 02, 2004 8:50 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Jan 16, 2004 6:08 pm
Posts: 553
Location: Arizona
qMaster with an install of OSX? what does it do and where do I find it?

If you're talking about rendezvous, the tech behind qMaster, then yes, but qMaster, IIRC< is the renderer itself, not the tech that allows iChat and XGRID, XCODE, and iTunes and iPhoto and OSX in general to do it's networking work.

Just my thought though.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group