WTB: Origin 350 for graphics mod

Searching for hard-to-find gear? A post in here might just shake something loose!
Forum rules
Any posts concerning pirated software or offering to buy/sell/trade commercial software are subject to removal.
User avatar
bjornl
Posts: 339
Joined: Tue May 09, 2006 11:55 am
Location: Sweden

WTB: Origin 350 for graphics mod

Unread postby bjornl » Sun May 14, 2017 9:53 am

Hi,
I'm interested in buying an Origin 350 to put V10 graphics into.
These type of machines must still be in use, because they don't turn up on, for example, eBay. I have only seen parts, not whole machines.
Because of shipping a seller in Europe is preferred, but maybe one "little" O350 is not so expensive to ship overseas.

Unless someone has found out a way to make a graphics mod to an Origin 300 (because I have O300) :-)

User avatar
Raion-Fox
Donor
Donor
Posts: 1231
Joined: Thu Jan 30, 2014 5:01 pm
Location: near King George, Virginia
Contact:

Re: WTB: Origin 350 for graphics mod

Unread postby Raion-Fox » Sun May 14, 2017 10:07 am

You can't graphics mod an O300 without hooking it up to a G-brick.

Ask dhjj
:O3x02L: R16000 700MHz 8GB RAM kanna
:Octane: R12000 300MHz SI 896MB RAM yuuka
:Octane2: R12000A 400MHz V6 2.5GB RAM
:Indy: (Acclaim) R4600 133MHz XL Graphics 32MB RAM
:Indy: (Challenge S) R4600 133MHz (MIPS III Build Server)
:O2: R10000 225MHz 256MB RAM 15k 147GB HDD suzuha
Thinkpad W530 i7 3940XM 3GHz, 32GB, K1000M FreeBSD 11/Windows 7 rin
Acer Aspire 5157 (headless) 4GB, FreeBSD 11 kuran
Thinkpad R40 Pentium M 1.5GHz 2GB RAM kasha

User avatar
japes
Donor
Donor
Posts: 959
Joined: Thu Nov 08, 2007 4:35 pm
Location: Lynnwood, WA

Re: WTB: Origin 350 for graphics mod

Unread postby japes » Sun May 14, 2017 3:40 pm

Possibly a V-Brick with a V12 in it (or presumably any Octane style V-Pro).

Or modified X-Brick maybe? I recall someone was trying that and it didn't provide power, but they piped in the power and it worked?

Finding an Origin 350 will probably be easier. Getting a G-Brick would be nice if you have the space/power.
:O3000: :Fuel: :Tezro: :Tezro: :Octane2: :Octane2: :Octane2: :Octane: :Octane: :Octane: :Indigo: :Indigo: :Indigo: :Indigo: :O2: :1600SW: :O2: :1600SW: :1600SW: :Indigo2: :Indigo2: :Indigo2: :Indigo2: :Indigo2IMP: :Indy: :Indy: :Indy: :Indy: :O3x0: :O3x02L: :O3x02L:

User avatar
bjornl
Posts: 339
Joined: Tue May 09, 2006 11:55 am
Location: Sweden

Re: WTB: Origin 350 for graphics mod

Unread postby bjornl » Mon May 15, 2017 2:14 pm

Thank you guys

I actually have a G-brick in my Onyx2 which I bought a KTOWN2 for and tested with the O300. It was cool, but I didn't
want to swap back and forth so I bought a second Onyx2 :-)
However my O300 is in a short rack and I didn't like the looks of having a skinless G-brick on top of that. It would be much
nicer to have it all inside the short rack. The G-brick will become an Onyx2 again.

Even if a V-brick or X-brick could work, I guess they probably need 48V power supply/power bay and more modifications.

I'll keep my eyes open for an O350. That is probably easiest, even though it may take a while.

mopar5150
Posts: 495
Joined: Tue Apr 24, 2012 6:02 pm
Location: Palm Springs, CA
Contact:

Re: WTB: Origin 350 for graphics mod

Unread postby mopar5150 » Mon May 15, 2017 2:41 pm

I have a few that already have the V10 mod if you are interested. Shipping to Sweden might be too much. I can also sell you just the graphics conversion parts needed. That way you could get the heavy part there. PM sent
If the thing isn't on fire it's a software problem.

:Tezro: :O3x0: :A350:

dhjj
Posts: 290
Joined: Tue Feb 05, 2008 6:02 pm
Location: Lake Bluff, Illinois

Re: WTB: Origin 350 for graphics mod

Unread postby dhjj » Tue May 23, 2017 7:37 pm

viewtopic.php?f=4&t=16731749&p=7399280&hilit=v10#p7399280

I listed a v10 graphics here a bit ago. still avail


Return to “Hardware Wanted”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest