Tezro RAM / CPU?

Searching for hard-to-find gear? A post in here might just shake something loose!
Forum rules
Any posts concerning pirated software or offering to buy/sell/trade commercial software are subject to removal.
bvgoor
Posts: 16
Joined: Thu Jan 05, 2012 1:04 am

Tezro RAM / CPU?

Unread postby bvgoor » Sun Jul 15, 2012 11:47 am

Hi,

just wanted to ask what the best source is for obtaining RAM for a Tezro, wanting to upgrade form 2 tot 8 GB and if possible for a sensible amount of cash see if the upgrade form 2 to 4 cpu is achievable

Thanks,

Bas
:Tezro: 2cpu, 2gb -> looking for add. Memory and CPU's

User avatar
PymbleSoftware
Posts: 1887
Joined: Tue Jul 15, 2008 5:48 pm
Location: P.O. Box 121, Pymble, Sydney, NSW 2073, Australia.
Contact:

Re: Tezro RAM / CPU?

Unread postby PymbleSoftware » Sun Jul 15, 2012 2:09 pm

bvgoor wrote:Hi,

just wanted to ask what the best source is for obtaining RAM for a Tezro, wanting to upgrade form 2 tot 8 GB and if possible for a sensible amount of cash see if the upgrade form 2 to 4 cpu is achievable

Thanks,

Bas


Uses the same RAM as Origin 300s, I pulled some out of a o300 for one of mine to go to 8Gb..
Looks like this...
http://www.ebay.com/itm/Silicon-Graphic ... 4149fcc3f6

I know nothing about the ebay seller or the RAM they are selling... I have nothing to do with it at all..

Don't mix premium and standard RAM or the Tezro will flag the lot as standard.

CPU replacement means board replacement..

Edit: Ian has been around here for years and has good reputation...
http://www.sgidepot.co.uk/sgidepot/partsspares.html


R.
死の神はりんごだけ食べる

開いた括弧は必ず閉じる -- あるプログラマー

:Tezro: :Tezro: :Onyx2R: :Onyx2RE: :Onyx2: :O3x04R: :O3x0: :O200: :Octane: :Octane2: :O2: :O2: :Indigo2IMP: :PI: :PI: :1600SW: :1600SW: :Indy: :Indy: :Indy: :Indy: :Indy:
:hpserv: J5600, 2 x Mac, 3 x SUN, Alpha DS20E, Alpha 800 5/550, 3 x RS/6000, Amiga 4000 VideoToaster, Amiga4000 -030, 733MHz Sam440 AmigaOS 4.1 update 1.

Sold: :Indy: :Indy: :Indy: :Indigo: Tandem Himalaya S-Series Nonstop S72000 ServerNet.

@PymbleSoftware
Current Apps -> https://itunes.apple.com/au/artist/pymb ... d553990081
Cortex ---> http://www.facebook.com/pages/Cortex-th ... 11?sk=info
Minnie ---> http://www.facebook.com/pages/Minnie-th ... 02?sk=info
Github ---> https://github.com/pymblesoftware
Visit http://www.pymblesoftware.com
Search for "Pymble", "InstaElf", "CryWhy" or "Cricket Score Sheet" in the iPad App store or search for "Pymble" or "CryWhy" in the iPhone App store.

bvgoor
Posts: 16
Joined: Thu Jan 05, 2012 1:04 am

Re: Tezro RAM / CPU?

Unread postby bvgoor » Mon Jul 16, 2012 12:22 am

Thanks, for the quick reply I'll look into it
:Tezro: 2cpu, 2gb -> looking for add. Memory and CPU's

User avatar
jan-jaap
Posts: 4037
Joined: Thu Jun 17, 2004 11:35 am
Location: Wijchen, The Netherlands

Re: Tezro RAM / CPU?

Unread postby jan-jaap » Mon Jul 16, 2012 12:34 pm

Location? I've got a box full of 1GB kits that will work in it ...
Now this is a deep dark secret, so everybody keep it quiet :)
It turns out that when reset, the WD33C93 defaults to a SCSI ID of 0, and it was simpler to leave it that way... -- Dave Olson, in comp.sys.sgi

Currently in commercial service: Image :Onyx2:(2x) :O3x02L:
In the museum: almost every MIPS/IRIX system.
Wanted: GM1 board for Professional Series GT graphics (030-0076-003, 030-0076-004)


Return to “Hardware Wanted”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests