[SOLVED] SGI Presenter 1280

SGI hardware problems, solutions, tips, hacks, etc.
Forum rules
Any posts concerning pirated software or offering to buy/sell/trade commercial software are subject to removal.
FlasBurn
Posts: 93
Joined: Mon May 19, 2014 10:01 pm
Location: Germany

[SOLVED] SGI Presenter 1280

Unread postby FlasBurn » Mon Aug 21, 2017 11:53 am

I´ve got 2 presenters with the needed graphics and cable for my octane.

But how do I get these things to work?

I already connected them to the graphics card and inserted the power cord and also tried to press the green button, but nothing happens.

So are they dead or do I need to so something else?
Last edited by FlasBurn on Mon Aug 21, 2017 12:34 pm, edited 1 time in total.

FlasBurn
Posts: 93
Joined: Mon May 19, 2014 10:01 pm
Location: Germany

Re: SGI Presenter 1280

Unread postby FlasBurn » Mon Aug 21, 2017 12:33 pm

Got both working :D

I don´t know what the problem was, but after some restarts and not connecting a real monitor both worked :D


Return to “SGI: Hardware”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest