I have a (fully functional) hp zx6000 ia64 workstation

HP/DEC/Compaq workstations/servers and operating systems (HP-UX, Tru64, OpenVMS, NonStop, etc.)
Forum rules
Any posts concerning pirated software or offering to buy/sell/trade commercial software are subject to removal.
User avatar
PymbleSoftware
Posts: 1891
Joined: Tue Jul 15, 2008 5:48 pm
Location: P.O. Box 529, Gordon, Sydney, NSW 2072, Australia.
Contact:

Re: I have a (fully functional) hp zx6000 ia64 workstation

Unread postby PymbleSoftware » Thu Dec 06, 2012 3:27 am

The gfx card is in the Maya H.w compatibility list...?

R.
死の神はりんごだけ食べる

開いた括弧は必ず閉じる -- あるプログラマー

:Tezro: :Tezro: :Onyx2R: :Onyx2RE: :Onyx2: :O3x04R: :O3x0: :O200: :Octane: :Octane2: :O2: :O2: :Indigo2IMP: :PI: :PI: :1600SW: :1600SW: :Indy: :Indy: :Indy: :Indy: :Indy:
:hpserv: J5600, 2 x Mac, 3 x SUN, Alpha DS20E, Alpha 800 5/550, 3 x RS/6000, Amiga 4000 VideoToaster, Amiga4000 -030, 733MHz Sam440 AmigaOS 4.1 update 1.

HP C7000 BladeSever with 16 Blades 96Gb to 144Gb RAM per blade
HP C3000 Blade Server with 8 Blades 48Gb to 144Gb RAM per blade

Sold: :Indy: :Indy: :Indy: :Indigo: Tandem Himalaya S-Series Nonstop S72000 ServerNet.

Twitter @PymbleSoftware
Current Apps (iOS) -> https://itunes.apple.com/au/artist/pymb ... d553990081
(Android) https://play.google.com/store/apps/deve ... +Ltd&hl=en
(Onyx2) Cortex ---> http://www.facebook.com/pages/Cortex-th ... 11?sk=info
(0300s) Minnie ---> http://www.facebook.com/pages/Minnie-th ... 02?sk=info
Github ---> https://github.com/pymblesoftware

User avatar
Lupin_the_3rd
Posts: 169
Joined: Tue Aug 16, 2005 6:09 pm
Location: Washington, DC

Re: I have a (fully functional) hp zx6000 ia64 workstation

Unread postby Lupin_the_3rd » Sun Jan 13, 2013 9:33 pm

Gentoo works well on IA64. In case you aren't familiar, Gentoo compiles all the packages on your machine, so you get binaries built just for your hardware. I love it on my DEC Alpha's.
peecee's suck.

alexott
Posts: 62
Joined: Wed Jan 12, 2011 12:59 am

Re: I have a (fully functional) hp zx6000 ia64 workstation

Unread postby alexott » Mon Jul 08, 2013 9:07 am

Now, a more handsome suggestion - running an Integrity VM with some of mentioned luxury IA64 stuff inside: viewtopic.php?p=7362753#p7362753 :)


Return to “HP/DEC/Compaq”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest