SPARCstation 20 power supplies EOL

Sun workstations/servers and operating systems (SunOS, Solaris and OpenSolaris)
Forum rules
Any posts concerning pirated software or offering to buy/sell/trade commercial software are subject to removal.
User avatar
dir_marillion
Posts: 249
Joined: Mon Apr 17, 2006 5:36 am
Location: Athens

Re: SPARCstation 20 power supplies EOL

Unread postby dir_marillion » Mon Sep 07, 2015 3:56 am

No problem. We have already tested all capacitors and they are operating perfectly. The issue has to do with another component. If we fix it in the future, I will let you know.

marmotta
Posts: 75
Joined: Sat Apr 16, 2005 1:18 am
Location: Gambolò (Italy)
Contact:

Re: SPARCstation 20 power supplies EOL

Unread postby marmotta » Wed Oct 26, 2016 5:12 pm

I have a sparcstation 5 with a strange issue... if I turn on the fan work but the green led not lit, I not ear the tone from the speaker (only a tic!).

Yesterday the workstation come up after 5 minutes after I turn on. (led stay off for 5 minutes and after this time led go on)

User avatar
kjaer
Posts: 397
Joined: Wed May 07, 2008 7:47 pm
Location: Seattle, WA
Contact:

Re: SPARCstation 20 power supplies EOL

Unread postby kjaer » Thu Oct 27, 2016 10:41 am

That's not a strange issue, that's the power-on self test.

There is no tone from the speaker, unless you mean from the buzzer in the keyboard.
:OnyxR: :IRIS3130: :IRIS2400: :Onyx: :ChallengeL: :4D220VGX: :Indigo: :Octane: :Cube: :Indigo2IMP: :Indigo2: :Indy:

marmotta
Posts: 75
Joined: Sat Apr 16, 2005 1:18 am
Location: Gambolò (Italy)
Contact:

Re: SPARCstation 20 power supplies EOL

Unread postby marmotta » Thu Oct 27, 2016 11:15 am

I have opened new topic for my issue ;-)


Return to “Sun”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest