flash 10.1 beta

Sun workstations/servers and operating systems (SunOS, Solaris and OpenSolaris)
Forum rules
Any posts concerning pirated software or offering to buy/sell/trade commercial software are subject to removal.
User avatar
mila
Posts: 296
Joined: Thu Dec 31, 2009 4:20 am
Location: Bålsta, Sweden

flash 10.1 beta

Unread postby mila » Tue Apr 06, 2010 12:08 pm

Hi,

Great news from Adobe labs the keeping up with full Solaris support(Sparc and AMD), the first beta for 10.1 is available.

http://labs.adobe.com/downloads/flashplayer10.html


/michael
--
No Microsoft product was used in any way to write or send this text.
If you use a Microsoft product to read it, you're doing so at your own
risk.

User avatar
mila
Posts: 296
Joined: Thu Dec 31, 2009 4:20 am
Location: Bålsta, Sweden

Re: flash 10.1 beta

Unread postby mila » Tue Apr 06, 2010 1:48 pm

Do you have Sparcs with dead DVRAM that could S10?

Then why not just fix it!
--
No Microsoft product was used in any way to write or send this text.
If you use a Microsoft product to read it, you're doing so at your own
risk.

User avatar
mila
Posts: 296
Joined: Thu Dec 31, 2009 4:20 am
Location: Bålsta, Sweden

Re: flash 10.1 beta

Unread postby mila » Tue Apr 06, 2010 3:23 pm

The U10 should run, how much memory does it have and what CPU and graphic adapter do you have?

/michael
--
No Microsoft product was used in any way to write or send this text.
If you use a Microsoft product to read it, you're doing so at your own
risk.

User avatar
porter
Posts: 2917
Joined: Wed Nov 01, 2006 10:37 pm
Location: NZ

Re: flash 10.1 beta

Unread postby porter » Tue Apr 06, 2010 5:50 pm

An Ultra-10 with 512Mb should certainly be enough for running sol10. I would hazard that 256Mb would be feasible.
Land of the Long White Cloud and no Software Patents.

User avatar
mila
Posts: 296
Joined: Thu Dec 31, 2009 4:20 am
Location: Bålsta, Sweden

Re: flash 10.1 beta

Unread postby mila » Wed Apr 07, 2010 1:03 am

eMGee wrote:Before the NVRAM died I tried to install 10, but then I think I got an actual error or warning message basically telling me that it ‘wasn't going to happen.’ Combined with the painfully long time it took to boot from the DVD, with a commodity IDE DVD-ROM drive that I installed (but which didn't seem to work all too well). Then later I think I tried via CDs, or wanted to anyway, which didn't work all too well either for some reason; or actually, I believe it was roughly when the NVRAM died on me. Then I gave up on it — not knowing that in the meanwhile the NVRAM was slowly deteriorating — and went for Debian for SPARC64 instead, which I ultimately abandoned too as it became apparent that the NVRAM was busted and combined with the keyboard/input errors, which pretty much made the whole system rather unusable for me. (Except for perhaps headless use, which I might've tried; that is, if the NVRAM hadn't died as it slowly did).

The whole idea was to install a Solaris (and preferably 10) system and to try out some OpenGL stuff that I heard about, back in the 2000-'03 period. I was particularly interested in how Houdini would work and perform on it. So headless would've been no option either ultimately, but it might've served as a nice server or build machine though.


NVRAM can be repaired by adding a battery piggyback or getting a new ofcourse, reprogramming see below.

http://www.squirrel.com/sun-nvram-hostid.faq.html
--
No Microsoft product was used in any way to write or send this text.
If you use a Microsoft product to read it, you're doing so at your own
risk.

User avatar
zahal
Posts: 813
Joined: Fri May 27, 2005 11:43 am

Re: flash 10.1 beta

Unread postby zahal » Wed Apr 07, 2010 8:48 am

Newer ain't always better. Flash 10.x is dung beetle's feast for sub GHz PPC macs.
You need to remove it and install Flash 9 to have a semi working but still choppy experience on some sites like the tube.
The same video using Miro or quicktubeplayer, wich bypass Flash, are smooth as they should be.
Flash just sucks (TM). Of course, if you have GHz to spare you won't notice how bad newer versions are.

eMGee wrote:Even then, I don't know if it'll solve the strange keyboard/input errors as well.


I suppose you have singled out the keyboard by trying it on other Sun boxes. Maybe the keyboard plug on your U10's mobo has issues. You could add USB card, install from serial console, and then wait for Xsun to handle your usb keyboard.
Sitting in a room.....thinkin' shit up. :evil:

:O2: 400MHz R12k - :320: Dual 550MHz PIII - Apple G4 Cube dual 500MHz/GF6200 - Newton Messagepad 2100 - Apple PowerBook 2400c/G3@240 - DECstation5000/133 - Apple Workgroup Server 9150/120 G3@280 - Apple Macintosh IIfx - Apple Macintosh Color Classic (Mystic upgrade) - Sun Cobalt Cube 3 - Tadpole RDI UltraBook IIi - Digital HiNote Ultra II - HP 200LX


Return to “Sun”

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest