Install Flame Without Corrupting Users Environment?

Video, software tools and techniques on SGI systems.
Forum rules
Any posts concerning pirated software or offering to buy/sell/trade commercial software are subject to removal.
User avatar
strong_epoxy
Posts: 109
Joined: Thu Nov 30, 2006 8:20 pm
Location: Seattle, WA
Contact:

Install Flame Without Corrupting Users Environment?

Unread postby strong_epoxy » Sun May 24, 2015 9:03 pm

Install Flame and it takes over the machine's environment. Toolchest is abreviated etc... Is there a way to install it like a normal piece of software?
:Cube: :Octane: :Octane2: :O2: :1600SW: :Indigo2IMP: :Indigo: :Indy: :320: :1600SW: :Fuel: :Onyx2:

User avatar
foetz
Moderator
Moderator
Posts: 6484
Joined: Mon Apr 14, 2003 4:34 am
Contact:

Re: Install Flame Without Corrupting Users Environment?

Unread postby foetz » Sun May 24, 2015 11:00 pm

Code: Select all

chkconfig desktop on


after the installation should do the trick. however the (formerly) discreet programs do what they do for good reason so changing stuff that's set by the installer might cause problems

User avatar
Raion-Fox
Donor
Donor
Posts: 1251
Joined: Thu Jan 30, 2014 5:01 pm
Location: near King George, Virginia
Contact:

Re: Install Flame Without Corrupting Users Environment?

Unread postby Raion-Fox » Mon May 25, 2015 9:56 am

Install Discreet products under separate users from your main account :)
:O3x02L: R16000 700MHz 8GB RAM kanna
:Octane: R12000 300MHz SI 896MB RAM yuuka
:Octane2: R12000A 400MHz V6 2.5GB RAM
:Indy: (Acclaim) R4600 133MHz XL Graphics 32MB RAM
:Indy: (Challenge S) R4600 133MHz (MIPS III Build Server)
:O2: R10000 225MHz 256MB RAM 15k 147GB HDD suzuha
Thinkpad W530 i7 3940XM 3GHz, 32GB, K1000M FreeBSD 11/Windows 7 rin
Acer Aspire 5157 (headless) 4GB, FreeBSD 11 kuran
Thinkpad R40 Pentium M 1.5GHz 2GB RAM kasha

User avatar
foetz
Moderator
Moderator
Posts: 6484
Joined: Mon Apr 14, 2003 4:34 am
Contact:

Re: Install Flame Without Corrupting Users Environment?

Unread postby foetz » Mon May 25, 2015 3:14 pm

TeamBlackFox wrote:Install Discreet products under separate users from your main account :)

that's not enough. the installer changes global settings

User avatar
vishnu
Donor
Donor
Posts: 3072
Joined: Sun Mar 18, 2007 3:25 pm
Location: Minneapolis, Minnesota USA

Re: Install Flame Without Corrupting Users Environment?

Unread postby vishnu » Tue May 26, 2015 12:44 am

If all it's borking is the toolchest just grab the system.chestrc (or whatever it's called, don't have mine on at the mo to check for sure), copy it to your home directory as .chestrc and edit to your heart's content! :mrgreen:
Project:
Temporarily lost at sea...
Plan:
World domination! Or something...

:Tezro: :Octane2:


Return to “SGI: Video”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest