Cables for DM3 to VBOB

Video, software tools and techniques on SGI systems.
Forum rules
Any posts concerning pirated software or offering to buy/sell/trade commercial software are subject to removal.
zski128
Posts: 225
Joined: Wed Feb 09, 2005 11:53 am
Location: Boston, MA
Contact:

Cables for DM3 to VBOB

Unread postby zski128 » Tue May 12, 2009 9:16 am

Does anyone know what the difference is between the cables below? I can only find the top one so far. Can I just use two of 018-0946-001?

See thread: viewtopic.php?f=5&t=16720804

Part numbers:
018-0946-001 CABLE ASSY LVDS 26P M 5M FE $116
018-0985-001 CABLE ASSY LVDS 26P M 5M WHT/WHT FE $237
:O2000: :Indigo: :Indy: x2 :Octane: :O2: :Fuel:WIP :1600SW:x2

zski128
Posts: 225
Joined: Wed Feb 09, 2005 11:53 am
Location: Boston, MA
Contact:

Re: Cables for DM3 to VBOB

Unread postby zski128 » Wed Jul 01, 2009 7:27 pm

OK, was able only to get 2 of the black cables: 018-0946-001. Now how do I test this thing? My Octane sees the DM3 card and the VBOB (p/n: 013-2746-004 rev D) has a yellowish light on the fron SGI logo. I don't see any green LEDs on the rear. Are there any test commands in IRIX?

Thanks!
Rich
:O2000: :Indigo: :Indy: x2 :Octane: :O2: :Fuel:WIP :1600SW:x2

zski128
Posts: 225
Joined: Wed Feb 09, 2005 11:53 am
Location: Boston, MA
Contact:

Re: Cables for DM3 to VBOB

Unread postby zski128 » Sat Jul 04, 2009 6:52 am

Well I did find some commands, vbob_config, vbob_flash etc. I ran a vbob_config and it seemed to work, I guess, at least it did not error out saying it could not see it.

The only concerning thing is the color of the light on the SGI logo, its a yellowish color. I though I remembered seeing pictures of one in google image search with a white colored light...

Anyone on here know what the color should or should not be? Could not seem to find anything on the web or in the docs on this...
:O2000: :Indigo: :Indy: x2 :Octane: :O2: :Fuel:WIP :1600SW:x2

SAQ
Posts: 5871
Joined: Wed Jul 19, 2006 8:37 am
Location: Renton, WA

Re: Cables for DM3 to VBOB

Unread postby SAQ » Sun Jul 05, 2009 6:49 pm

zski128 wrote:The only concerning thing is the color of the light on the SGI logo, its a yellowish color. I though I remembered seeing pictures of one in google image search with a white colored light...

Anyone on here know what the color should or should not be? Could not seem to find anything on the web or in the docs on this...


I wouldn't worry about it. Phosphors can change a bit, so it might have gone yellow.
"Brakes??? What Brakes???"

"I am O SH-- the Great and Powerful"

:Indigo: :Octane: :Indigo2: :Indigo2IMP: :Indy: :PI: :O3x0: :ChallengeL: :O2000R: (single-CM)


Return to “SGI: Video”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest