Indigo2, R10000 195 MHz, 320 MB, High Impact AA, 100Mbps NIC

A place to post hardware inventories.
Forum rules
Please post your 'hinv' in the following format:

Topic: Kind of machine (O2, Octane, Tezro, Onyx2, etc.), CPU (R10k 250MHz, R12k 300MHz, R16k 1GHz, etc.), RAM, graphics option (Example: Tezro V12 4xR16K 700MHz 4GB)

Body: output of hinv -v (hinv -vm if possible) and /usr/gfx/gfxinfo.

Please wrap the output in BBCode "code" blocks to improve legibility.
User avatar
Pain
Posts: 4
Joined: Mon Oct 05, 2015 7:26 am
Location: Obrigheim, BW, Germany

Indigo2, R10000 195 MHz, 320 MB, High Impact AA, 100Mbps NIC

Unread postby Pain » Wed Jun 14, 2017 4:08 am

My second SGI machine:

Code: Select all

# hinv -vm
FPU: MIPS R10010 Floating Point Chip Revision: 0.0
CPU: MIPS R10000 Processor Chip Revision: 2.5
1 195 MHZ IP28 Processor
Main memory size: 320 Mbytes
Secondary unified instruction/data cache size: 1 Mbyte
Instruction cache size: 32 Kbytes
Data cache size: 32 Kbytes
Integral SCSI controller 0: Version WD33C93B, revision D
  Disk drive: unit 1 on SCSI controller 0 (unit 1)
Integral SCSI controller 1: Version WD33C93B, revision D
On-board serial ports: 2
On-board bi-directional parallel port
Graphics board: High-AA Impact
Integral Ethernet: ec0, version 1
Iris Audio Processor: version A2 revision 1.1.0
EISA bus: adapter 0


Code: Select all

# /usr/gfx/gfxinfo -vv
Graphics board 0 is "IMPACTPC" graphics.
        Managed (":0.0") 1024x768
        Product ID 0x0, 2 GEs, 1 RE, 1 TRAM
        MGRAS revision 2, RA revision 5
        HQ rev A, GE11 rev A, RE4 rev A, PP1 rev A,
        VC3 rev A, CMAP rev DMC rev D
        19" monitor (id 0x1)

        Input Sync: Voltage - Video Level; Source - Internal; Genlocked - False
        Channel 0:
         Origin = (0,0)
         Video Output: 1024 pixels, 768 lines, 59.96Hz (1024x768_60)
         Video Format Flags:  (none)
         Sync Disabled
         Using Gamma Map 0
         Monitor Type:  SONY-GDM-20E21


Monitor type is wrong, it's a Philips Brilliance 150P, connected to a SUN 13W3 VGA-Adapter, H/V sync-pins on the VGA-connector cut off for proper sync on green.

Code: Select all

# scsicontrol -i /dev/scsi/*
/dev/scsi/sc0d1l0:  Disk          COMPAQ  BD072863B2      HPB4
ANSI vers 3, ISO ver: 0, ECMA ver: 0; supports:  16bit synch linkedcmds cmdqueing
Device is  ready


Code: Select all

uname -aR
IRIX64 shirone 6.5 6.5.22f 10070055 IP28


My DALLAS RTC-battery is dead, the machine refuses to use XGA-resolution in PROM. Except of these the machine is working fine.

I gifted my other R4400-Indigo2 to another workstation lover. :)
:Indigo2IMP: Indigo² - R10000 195 MHz - 320 MB RAM - 72 GB HDD - 10/100 NIC - High Impact AA

jpstewart
Donor
Donor
Posts: 431
Joined: Tue Sep 21, 2010 3:31 pm
Location: Southwestern Ontario, Canada

Re: Indigo2, R10000 195 MHz, 320 MB, High Impact AA, 100Mbps NIC

Unread postby jpstewart » Wed Jun 14, 2017 8:21 am

Oooh, that's a nice machine. Especially the graphics. You don't see the High Impact AA very often. Congratulations, and I hope you have lots of fun with it!
:Indigo2IMP: :Octane: :Indigo: :O3x0:
Sun SPARCstation 20, Blade 2500, T5240
HP C8000


Return to “SGI: hinv”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests