chicaneuk's old o2

A place to post hardware inventories.
Forum rules
Please post your 'hinv' in the following format:

Topic: Kind of machine (O2, Octane, Tezro, Onyx2, etc.), CPU (R10k 250MHz, R12k 300MHz, R16k 1GHz, etc.), RAM, graphics option (Example: Tezro V12 4xR16K 700MHz 4GB)

Body: output of hinv -v (hinv -vm if possible) and /usr/gfx/gfxinfo.

Please wrap the output in BBCode "code" blocks to improve legibility.
User avatar
uunix
Donor
Donor
Posts: 1793
Joined: Sun Mar 27, 2011 12:48 pm
Location: Stourbridge / England / UK

chicaneuk's old o2

Unread postby uunix » Wed Jan 28, 2015 1:33 pm

Code: Select all

Xo2 3# hinv -v
CPU: MIPS R12000 Processor Chip Revision: 2.3
FPU: MIPS R12010 Floating Point Chip Revision: 0.0
1 300 MHZ IP32 Processor
Main memory size: 448 Mbytes
Secondary unified instruction/data cache size: 1 Mbyte on Processor 0
Instruction cache size: 32 Kbytes
Data cache size: 32 Kbytes
FLASH PROM version 4.18
Integral SCSI controller 0: Version ADAPTEC 7880
  Disk drive: unit 2 on SCSI controller 0 (unit 2)
  CDROM: unit 4 on SCSI controller 0
Integral SCSI controller 1: Version ADAPTEC 7880
On-board serial ports: tty1
On-board serial ports: tty2
On-board EPP/ECP parallel port
CRM graphics installed
Integral Ethernet: ec0, version 1
Iris Audio Processor: version A3 revision 0
  PCI Adapter ID (vendor 0x9004, device 0x8078) PCI slot 1
  PCI Adapter ID (vendor 0x9004, device 0x8078) PCI slot 2
  PCI Adapter ID (vendor 0x10cd, device 0x1300) PCI slot 3
Video: MVP unit 0 version 1.4
AV: AV2 Card version 0, Camera not connected.
Vice: TRE
1600SW Flat Panel adapter board and display.

Code: Select all

Xo2 4# /usr/gfx/gfxinfo
Graphics board 0 is "CRM" graphics.
        Managed (":0.0") 1600x1024
        32 + 32 bitplanes
        board revision 2, CRM revision C, GBE revision B
        Timing table flags:
         Monitor 0 type: Unknown
        Channel 0:
         Origin = (0,0)
         Video Output: 1600 pixels, 1024 lines, 50.00Hz (1600x1024_50p)


Added bit more memory, 1600sw adapter & tonight an A/V2 board. (will be seeing what that can do later, first I have new PSU's for my OCTANES.
-----------------------------------------------------------------------
Hey Ho! Pip & Dandy!
:Octane2: :O2: :Indigo: :Indy:
-----------------------------------------------------------------------

chicaneuk
Posts: 333
Joined: Tue Jul 10, 2012 3:48 am

Re: chicaneuk's old o2

Unread postby chicaneuk » Thu Feb 05, 2015 1:53 am

Nice :) Hope it's running well. See you bumped the RAM a smidgin as well.
:Indigo: :Indigo2: :Indigo2IMP: :Indy: :Octane2: :O200:

User avatar
uunix
Donor
Donor
Posts: 1793
Joined: Sun Mar 27, 2011 12:48 pm
Location: Stourbridge / England / UK

Re: chicaneuk's old o2

Unread postby uunix » Thu Feb 05, 2015 6:31 am

It is indeed, currently playing with the new A/V2 card, but she hasn't missed a beat.
-----------------------------------------------------------------------
Hey Ho! Pip & Dandy!
:Octane2: :O2: :Indigo: :Indy:
-----------------------------------------------------------------------

gocram
Posts: 71
Joined: Wed Jul 30, 2014 7:15 am
Location: The Netherlands

Re: chicaneuk's old o2

Unread postby gocram » Thu Feb 05, 2015 1:24 pm

Very nice O2, similar to one of mine. By the way, does it have a hypercube or ‘new logo’ shell? Did you also already try patching an output into your VBOB? (I thought of your other thread just now.)
:O2: 400/R12ᴋ, 1GB RAM, digvid (AV2), UW-SCSI, 640GB (int.) & 4×300GB HDDs (ext.)
:Indigo2IMP: 195/R10ᴋ, 1GB RAM, High IMPACT+TRAM, IMPACT Video, 2×300GB HDDs
LOOKING FOR:
SGI INDIGO² HIGH IMPACT-AA or MAXIMUM IMPACT graphics board set
(the latter preferably with at least one 4-Mbyte TRAM)

User avatar
uunix
Donor
Donor
Posts: 1793
Joined: Sun Mar 27, 2011 12:48 pm
Location: Stourbridge / England / UK

Re: chicaneuk's old o2

Unread postby uunix » Thu Feb 05, 2015 1:39 pm

It's the new logo, and yes I did (Live Output), it produces on the VBOB Console nothing @ any setting.. PAL 625, Pal 625 Square, NTSC etc, input though from the VBOB does produce the test signal (well it did until now, but then again, I'm cloning a disk on the controlling Octane, so it may not be initialized etc).

I know though it does output, as some strange combination last week or so produced a mini version of the o2's desktop.
-----------------------------------------------------------------------
Hey Ho! Pip & Dandy!
:Octane2: :O2: :Indigo: :Indy:
-----------------------------------------------------------------------


Return to “SGI: hinv”

Who is online

Users browsing this forum: miod and 4 guests