Octane2, 2x600MHz R14K, 4Gig ram, V12+DCD/V10 (updated 21/12/2015)

A place to post hardware inventories.
Forum rules
Please post your 'hinv' in the following format:

Topic: Kind of machine (O2, Octane, Tezro, Onyx2, etc.), CPU (R10k 250MHz, R12k 300MHz, R16k 1GHz, etc.), RAM, graphics option (Example: Tezro V12 4xR16K 700MHz 4GB)

Body: output of hinv -v (hinv -vm if possible) and /usr/gfx/gfxinfo.

Please wrap the output in BBCode "code" blocks to improve legibility.
Jack Luminous
Donor
Donor
Posts: 194
Joined: Mon Sep 26, 2011 12:59 am
Location: PARIS

Re: Octane2, 2x600MHz R14K, 2Gig ram, V12+DCD, V10 (update 21/12/2015)

Unread postby Jack Luminous » Mon Dec 21, 2015 12:40 pm

Latest upgrade : dual VPRO carrier installed with V12+V10 and also QL2310 optical FC-AL card in PCI cage. The dual head thing worked right away without any further tinkering !
V12 drives a 1600SW and V10 a 24'' CRT.

Code: Select all

Cobalt 19# hinv -v
2 600 MHZ IP30 Processors
Heart ASIC: Revision F
CPU: MIPS R14000 Processor Chip Revision: 2.4
FPU: MIPS R14010 Floating Point Chip Revision: 0.0
Main memory size: 4096 Mbytes
Xbow ASIC: Revision 1.4
Instruction cache size: 32 Kbytes
Data cache size: 32 Kbytes
Secondary unified instruction/data cache size: 2 Mbytes
Integral SCSI controller 0: Version QL1040B (rev. 2), single ended
  Disk drive: unit 1 on SCSI controller 0 (unit 1)
Integral SCSI controller 1: Version QL1040B (rev. 2), single ended
  CDROM: unit 2 on SCSI controller 1
Integral SCSI controller 2: Version Fibre Channel QL2310, 33 MHz PCI
  Disk drive: unit 0 on SCSI controller 2 (unit 0)
  Disk drive: unit 1 on SCSI controller 2 (unit 1)
  Disk drive: unit 2 on SCSI controller 2 (unit 2)
  Disk drive: unit 3 on SCSI controller 2 (unit 3)
  Disk drive: unit 4 on SCSI controller 2 (unit 4)
  Disk drive: unit 5 on SCSI controller 2 (unit 5)
  Disk drive: unit 6 on SCSI controller 2 (unit 6)
  Disk drive: unit 7 on SCSI controller 2 (unit 7)
IOC3/IOC4 serial port: tty1
IOC3/IOC4 serial port: tty2
IOC3 parallel port: plp1
Graphics board: V12
Graphics board: V10
Integral Fast Ethernet: ef0, version 1, pci 2
Gigabit Ethernet: eg1, PCI slot 2, firmware version 12.4.10
Iris Audio Processor: version RAD revision 12.0, number 1
  PCI Adapter ID (vendor 0x10a9, device 0x0003) PCI slot 2
  PCI Adapter ID (vendor 0x1077, device 0x1020) PCI slot 0
  PCI Adapter ID (vendor 0x1077, device 0x1020) PCI slot 1
  PCI Adapter ID (vendor 0x10a9, device 0x0005) PCI slot 3
  PCI Adapter ID (vendor 0x1077, device 0x2300) PCI slot 1
  PCI Adapter ID (vendor 0x10a9, device 0x0009) PCI slot 2
Dual Channel Display


Code: Select all

Cobalt 58# /usr/gfx/gfxinfo
Graphics board 0 is "ODYSSEY" graphics.
        Managed (":0.0") 1600x1024
        BUZZ version B.1
        PB&J version 1
        128MB memory
                Banks: 4, CAS latency: 3
        Compositor port 0 attached to channel 0 nic 0x1004a72c
         Monitor 0 type: Unknown
        Dual Channel Display option
         Monitor 1 type: DRB 4128        Monitor 2 type: Unknown
        Channel 0:
         Origin = (0,0)
         Video Output: 1600 pixels, 1024 lines, 60.00Hz
(vpro_1600x1024_60-analog_mla)
Graphics board 1 is "ODYSSEY" graphics.
        Managed (":0.1") 1920x1200
        BUZZ version B.1
        PB&J version 1
        32MB memory
                Banks: 2, CAS latency: 3
         Monitor 0 type: Unknown
        Channel 0:
         Origin = (0,0)
         Video Output: 1920 pixels, 1080 lines, 72.00Hz (1920x1080_72)
:Octane2: :Octane: :Octane: :O2:

User avatar
uunix
Donor
Donor
Posts: 1796
Joined: Sun Mar 27, 2011 12:48 pm
Location: Stourbridge / England / UK

Re: Octane2, 2x600MHz R14K, 2Gig ram, V12+DCD (updated)

Unread postby uunix » Mon Dec 21, 2015 12:44 pm

Nice.. are you using a modified (pins removed) DVi cable for the 1600SW to MLA?
-----------------------------------------------------------------------
Hey Ho! Pip & Dandy!
:Octane2: :O2: :Indigo: :Indy:
-----------------------------------------------------------------------

Jack Luminous
Donor
Donor
Posts: 194
Joined: Mon Sep 26, 2011 12:59 am
Location: PARIS

Re: Octane2, 2x600MHz R14K, 2Gig ram, V12+DCD (updated)

Unread postby Jack Luminous » Mon Dec 21, 2015 12:48 pm

uunix wrote:Nice.. are you using a modified (pins removed) DVi cable for the 1600SW to MLA?


No more special cable since I'm now using a Dr Bott SGI Saver thing instead of the SGI MLA. It works better, sync faster and doesn't need any special cable.
:Octane2: :Octane: :Octane: :O2:

User avatar
uunix
Donor
Donor
Posts: 1796
Joined: Sun Mar 27, 2011 12:48 pm
Location: Stourbridge / England / UK

Re: Octane2, 2x600MHz R14K, 2Gig ram, V12+DCD (updated)

Unread postby uunix » Mon Dec 21, 2015 12:54 pm

Jack Luminous wrote:
uunix wrote:Nice.. are you using a modified (pins removed) DVi cable for the 1600SW to MLA?


No more special cable since I'm now using a Dr Bott SGI Saver thing instead of the SGI MLA. It works better, sync faster and doesn't need any special cable.

ah.. possible why I had issues, I was using the SGi MLA with a modified cable, which did work, but kept loosing settings once a week.
-----------------------------------------------------------------------
Hey Ho! Pip & Dandy!
:Octane2: :O2: :Indigo: :Indy:
-----------------------------------------------------------------------

Jack Luminous
Donor
Donor
Posts: 194
Joined: Mon Sep 26, 2011 12:59 am
Location: PARIS

Re: Octane2, 2x600MHz R14K, 2Gig ram, V12+DCD, V10 (update 21/12/2015)

Unread postby Jack Luminous » Mon Dec 21, 2015 1:42 pm

ivelegacy wrote:
Jack Luminous wrote:Latest upgrade : dual VPRO carrier installed with V12+V10


why dual GFX ? specific application need ?


Yes, I wanted to drive A 1600SW and a CRT at the same time, which is not possible with a single card without switching video mode on the fly. Now the two monitors are working perfectly together at their own max res.
:Octane2: :Octane: :Octane: :O2:

User avatar
uunix
Donor
Donor
Posts: 1796
Joined: Sun Mar 27, 2011 12:48 pm
Location: Stourbridge / England / UK

Re: Octane2, 2x600MHz R14K, 2Gig ram, V12+DCD/V10 (updated 21/12/2015)

Unread postby uunix » Mon Dec 21, 2015 2:19 pm

My only issue was with the 1600sw and MLA in normal use (loosing settings), but in SMOKE it was pointless, it doesn't support it and just stretched the screen across both. I would say they work fine.
-----------------------------------------------------------------------
Hey Ho! Pip & Dandy!
:Octane2: :O2: :Indigo: :Indy:
-----------------------------------------------------------------------


Return to “SGI: hinv”

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest