Matador Problem

3D/2D CGI and the tools used in their creation (Maya, Photoshop, Blender, GIMP, etc.).
Forum rules
Any posts concerning pirated software or offering to buy/sell/trade commercial software are subject to removal.
mr_ripley
Posts: 87
Joined: Sat Apr 12, 2003 5:05 am
Location: UK

Matador Problem

Unread postby mr_ripley » Mon Apr 21, 2003 3:29 am

I dunno if any of you guys are familiar with Matador but hopefully somebody in here will be able to help me.

My problem is that whenever I click on any part of the interface other than the main paint window the screen fails to update when I paint or otherwise edit the current image. However, if I minimize (iconify) Matador to the desktop then maxamize it I find that the screen has updated, displaying any edits which I have made.

I must aplogize for the crappy explanation but the problem is a bit hard to describe in words.

Many thanks for any help.

Tom

User avatar
semi-fly
Posts: 786
Joined: Fri Feb 21, 2003 5:29 am
Location: Ypsitucky, MI
Contact:

Unread postby semi-fly » Mon Apr 21, 2003 6:16 am

I've not used the software, but if you post up some information on your sytem I'll see If I can locate anything.

User avatar
nekonoko
Site Admin
Site Admin
Posts: 8145
Joined: Thu Jan 23, 2003 1:31 am
Location: Pleasanton, California
Contact:

Re: Matador Problem

Unread postby nekonoko » Mon Apr 21, 2003 8:29 pm

I've found that if another application overlays the Matador paint window that it will fail to refresh until you minimize/maximize the program, but after doing that it clears up the problem.
Twitter: @neko_no_ko
IRIX Release 4.0.5 IP12 Version 06151813 System V
Copyright 1987-1992 Silicon Graphics, Inc.
All Rights Reserved.

mr_ripley
Posts: 87
Joined: Sat Apr 12, 2003 5:05 am
Location: UK

Unread postby mr_ripley » Thu Apr 24, 2003 4:36 am

SEMI-FLY : My system is an Indigo2 R10K with Solid Impact graphics and 384MB RAM running IRIX 6.5.17m.

Chkconfig gives

Flag State
==== =====

acct off
appletalk off
audit off
autoconfig_ipaddress off
autofs off
automount off
cesag off
desktop on
esp off
flexlm off
fontserver off
fsr_xfs on
fw_sharity on
fw_slpd off
fw_sshd off
gated off
ipaliases on
lockd on
lp off
mediad on
miser off
mrouted off
mysql off
named off
nds off
network on
nfs off
noiconlogin off
nostickytmp off
ns_admin off
ns_fasttrack off
nsd on
pmcd off
pmie off
privileges on
proclaim_relayagent off
proclaim_server off
proxymngr off
quickpage off
rarpd off
routed off
rsvpd off
rtmond on
rwhod off
samba off
sar off
savecore off
sendmail off
sendmail_cf off
sgi_apache off
siflexlm on
snetd on
soundscheme on
sysevent on
tfxd off
timed on
timeslave off
ts off
verbose on
videod off
visuallogin on
vswap off
webface off
webface_apache off
windowsystem on
xdm on
xlv off
yp off
ypmaster off
ypserv off
Thanks for any help you can provide.

Neko : I've noticed this too. However, this problem occurs even when I don't overlay the window with another application. I was thinking that perhaps a background application could be 'stealing' focus from Matador somehow. I dunno though.



Cheers

Tom


Return to “SGI: Computer Graphics”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests