Search found 263 matches

by pinball_0
Sun Nov 11, 2007 5:51 am
Forum: SGI: Hardware
Topic: MAINT MODE COMMANDS TO RESET EVERYTHING TO FACTORY..FUEL??
Replies: 5
Views: 313

Re: MAINT MODE COMMANDS TO RESET EVERYTHING TO FACTORY..FUEL??

That was funny.... but since I'm blind booting... I think I'd definately need the largest letters possible!!! :mrgreen: (laughing in octane color!!) cause this fuel makes me RED :twisted: ANYWAY... DAMN THING!... I can use terminal through L1, I can eventually get to MAINT MODE through graphical dis...
by pinball_0
Sat Nov 10, 2007 3:19 pm
Forum: SGI: Hardware
Topic: FUEL HAS SCSI ISSUE??? H E L P ! ! ! !
Replies: 16
Views: 649

Re: FUEL HAS SCSI ISSUE??? H E L P ! ! ! !

still NO LUCK....did the enableall and update...reset

restart.... :cry:



AT LEAST I GOT MY CONSOLE BACK!!!

and can see whats happening
by pinball_0
Sat Nov 10, 2007 2:19 pm
Forum: SGI: Hardware
Topic: MAINT MODE COMMANDS TO RESET EVERYTHING TO FACTORY..FUEL??
Replies: 5
Views: 313

Re: MAINT MODE COMMANDS TO RESET EVERYTHING TO FACTORY..FUEL??

someone else lost their serial console too...

viewtopic.php?f=3&t=15594&st=0&sk=t&sd=a&hilit=reset

didnt look like he got it figured out :(


ANY IDEAS???
by pinball_0
Sat Nov 10, 2007 1:32 pm
Forum: SGI: Hardware
Topic: MAINT MODE COMMANDS TO RESET EVERYTHING TO FACTORY..FUEL??
Replies: 5
Views: 313

MAINT MODE COMMANDS TO RESET EVERYTHING TO FACTORY..FUEL??

lost my serial output so now blind booting....

have other post about BAD SCSI....

had serial output until I initallogs at P.O.D./NMI

thanx in advance!!
by pinball_0
Sat Nov 10, 2007 1:10 pm
Forum: SGI: Hardware
Topic: FUEL HAS SCSI ISSUE??? H E L P ! ! ! !
Replies: 16
Views: 649

Re: FUEL HAS SCSI ISSUE??? H E L P ! ! ! !

only terminator that I find is on the 68pin cable and it doesnt seem to disconnect. I CANT REALLY TELL WHAT IS HAPPENING NOW DURING BOOT as I DONT HAVE OUTPUT to my serial 1 port now.... ugggh.... if i connect my mouse and keyboard I can wait for awhile untill it come to welcome to fuel and quickly ...
by pinball_0
Sat Nov 10, 2007 12:07 pm
Forum: SGI: Hardware
Topic: FUEL HAS SCSI ISSUE??? H E L P ! ! ! !
Replies: 16
Views: 649

Re: FUEL HAS SCSI ISSUE??? H E L P ! ! ! !

OH' BY THE YOU GUYS ARE GREAT!! --- I have always checked all posts on the boards before asking redundant questions/problems... thanks to everybody here for helping fellow SGI'ers....


takes me back to the ol AMIGA days tooo..... :)
by pinball_0
Sat Nov 10, 2007 11:51 am
Forum: SGI: Hardware
Topic: FUEL HAS SCSI ISSUE??? H E L P ! ! ! !
Replies: 16
Views: 649

Re: FUEL HAS SCSI ISSUE??? H E L P ! ! ! !

I tried disconnecting DVD off bus 1 and all other devices off bus 0 (tape and harddrive) still getting the : HCCR_HOST_INT MBOX_CMD_SET_TARGET_PARAMETERS so anyway... I have looked at L1 env... my powersupply voltages are all correct and within tolerances temp and fans ok... lets see went back to po...
by pinball_0
Sat Nov 10, 2007 3:19 am
Forum: SGI: Hardware
Topic: FUEL HAS SCSI ISSUE??? H E L P ! ! ! !
Replies: 16
Views: 649

FUEL HAS SCSI ISSUE??? H E L P ! ! ! !

I just got me a FUEL on eBAY with no harddrive. unit has CD on BUS 1 and tape drive on BUS 0 My 600 MHz V12 Fuel upon powerup it is fine during its p.o.s.t., and everything is normal until it gets to the scsi.... then I get lines that read: 1 Set Device Queue Parameter Failed HCCR_HOST_INT never cle...

Go to advanced search