Search found 5414 matches

by recondas
Mon Mar 20, 2017 4:17 pm
Forum: SGI: hinv
Topic: Octane V12 2x600MHz 1GB
Replies: 2
Views: 129

Re: Octane V12 2x600MHz 1GB

Nice Octane, congratulations.
by recondas
Mon Mar 20, 2017 4:11 pm
Forum: SGI: Hardware
Topic: Q: Octane DIVO GALILEO15?
Replies: 11
Views: 578

Re: Q: Octane DIVO GALILEO15?

I have it with 6.5.11_divodvc_2.4, 6.5.11_divodvc_2.4 is the software package for the O2k/Onyx2 Digital Video Option. The Onyx2 Divo can be made to work in an Octane, but is definitely not a configuration that was envisioned/supported by SGI (so it may not be well supported by some editing applicat...
by recondas
Sat Mar 18, 2017 7:00 pm
Forum: SGI: Video
Topic: Was this PCI-X card used in SGI Flame/Smoke systems ?
Replies: 25
Views: 555

Re: Was this PCI-X card used in SGI Flame/Smoke systems ?

Not recognized at probably excludes the possibility it appeared in the "PCI Adpater ID" section of an hinv -vm or in the output of a run against the L1 PCI command. On the odd chance it made an appearance in either location (and the even less likely possibility you haven't already btdt), i...
by recondas
Fri Mar 10, 2017 6:40 pm
Forum: SGI: Hardware
Topic: Can you boot an O350 over NFS?
Replies: 5
Views: 178

Re: Can you boot an O350 over NFS?

Wondering because I've gotten myself a mystery O350 on the way without an IO9 kit. I do have an O300 here though and I wanted to know if I can make the O350 boot with an NFS root on the O300 or not. If you haven't already made other arrangements, you could link NUMAlink the O300 and O350 and let th...
by recondas
Fri Mar 10, 2017 6:18 pm
Forum: Everything Else
Topic: Does anybody use DVD-RAM disks?
Replies: 3
Views: 115

Re: Does anybody use DVD-RAM discs?

So, I am using a couple of DVD-RAM units inside a SCSI tower. Good technology, it works on linux, although.. you need some tricks because the cartridge is not handled as "disk". It's more like a writable DVD, it doesn't directly support blocks of 512 byte, therefore you also need to pass ...
by recondas
Tue Feb 28, 2017 4:50 am
Forum: SGI: Hardware
Topic: Onyx2 trouble
Replies: 18
Views: 382

Re: Onyx2 trouble

Swapped out the DM board and everything is looking good. Glad to hear you're up and running! The remarks about replacing RAM chips that 'irsaudit' spews out are for SGI engineers. It doesn't even say where on the board to replace anything so it's not very useful for an end user. FWIW, I seem to rec...
by recondas
Wed Feb 22, 2017 11:53 am
Forum: SGI: Hardware
Topic: Is this the DM7
Replies: 3
Views: 187

Re: Is this the DM7

The seller (Doug Mashek) is a forum member , perhaps he'll see your post and respond with some additional detail (an hinv -vm would be a very nice addition to the forum knowledge base). Not a lot of info out there on the DM7. There's a brief mention of the DM7 inside the IRIX 6.5.30 kernel inventor...
by recondas
Thu Feb 09, 2017 3:40 pm
Forum: SGI: Hardware
Topic: Onyx2 trouble
Replies: 18
Views: 382

Re: Onyx2 trouble

How would i go about starting the system without graphics. I already have a serial terminal connected? Boot the system with only the serial terminal connected (no monitor, kb or m). Login as root, and run /usr/gfx/gfxinfo. If it indicated no graphics are loaded start the irsaudit tests. If graphics...
by recondas
Thu Feb 09, 2017 2:45 pm
Forum: SGI: Hardware
Topic: Onyx2 trouble
Replies: 18
Views: 382

Re: Onyx2 trouble

Since it seems to run ok on the compute side, before you do anything else my suggestion would be to make a few passes with the diagnostic tool for InfiniteReality graphics, irsaudit . If you do pull boards, mark 'em so you know which slot each one came in (if you get them out of order/position POD w...
by recondas
Wed Feb 01, 2017 3:42 pm
Forum: SGI: Hardware
Topic: Onyx2 dual pipe graphics module with DPLEX
Replies: 4
Views: 248

Re: Onyx2 dual pipe graphics module with DPLEX

Filling the first pipe with RMs might also offer a moderate performance increase. viewtopic.php?f=3&t=16722836&start=15#p7319524
by recondas
Wed Feb 01, 2017 3:02 pm
Forum: Hardware Wanted
Topic: WTB: SGI Half-Rack
Replies: 4
Views: 258

Re: WTB: SGI Half-Rack

They do have round holes, but I managed to fit an 8-core Precision R5400 in just above the SGI gear. The R5400 was mounted with Dell's Versa Rails; the versa rail system works in the Short Rack (though As I recall I had to flip the rear attachment hardware around to make up for the aforementioned sh...
by recondas
Wed Feb 01, 2017 2:23 pm
Forum: SGI: Hardware
Topic: Indys not starting with GIO board inserted
Replies: 12
Views: 297

Re: Indys not starting with GIO board inserted

Thanks for the response. The thing is that the LED remains red upon power-on - I know the LED is red during self-test as well, but that's not what I mean. Upon pressing the power button, a normal startup does the following 1)LED turns red for a very short time (about 0.5 seconds) 2)LED turns green ...
by recondas
Sun Jan 08, 2017 7:39 am
Forum: SGI: Hardware
Topic: problem with tezro powering up (power up no function)
Replies: 2
Views: 121

Re: problem with tezro powering up (power up no function)

Been a number of similar issues reported with the Tezro power button over the years. You might take the fascia panel off and closely inspect to make sure the button is making good contact with the switch , and while you're in there follow mopar5150's advice to check the cable that connects to the sw...
by recondas
Sun Jan 08, 2017 6:46 am
Forum: SGI: Hardware
Topic: O2 w/ 1600sw with FPA - Only works in Maintenance Mode
Replies: 10
Views: 325

Re: O2 w/ 1600sw with FPA - Only works in Maintenance Mode

Good to know the env variables are normal. I did pull down those .vfos but attempting to open them gave me a not a valid vfo or gamma profile error. Lets see what a clean install will do. Sounds like you attempted to load the the vfo microcode with the "Load Settings File..." option (foun...
by recondas
Sun Jan 08, 2017 6:13 am
Forum: IRIX and Software
Topic: How to back install showPS?
Replies: 2
Views: 144

Re: How to back install showPS?

I installed Illustrator 5.5 on a octane running 6.5.23f (probably going to upgrade to 6.5.30f). Illustrator dies like the following after launching: /usr/adobe/Illustrator_5.5/bin/illustrator[782] 6498 memory fault I read up that it's because SGI dumped Adobe's showPS after 6.5.22 - and I see peopl...

Go to advanced search