Search found 5 matches

by corruptIR3
Mon Oct 16, 2017 5:17 pm
Forum: SGI: Video
Topic: tezro DM3/VBOB/DM5 - multiple links
Replies: 6
Views: 492

Re: tezro DM3/VBOB/DM5 - multiple links

Yeah input/output 1&2 or more commonly called 'dual-link' so You can go 4:4:4:4 on SD/HD and non-realtime 2k-HSDL in No way are they independent. 4:4:4:4 is VERY important for effects like ALPA and chroma keying so Your getting all the info possible and its seemless looking when composited prope...
by corruptIR3
Mon Oct 16, 2017 5:10 pm
Forum: SGI: Hardware
Topic: What's missing? Drivers? Fibre Cards
Replies: 7
Views: 329

Re: What's missing? Drivers? Fibre Cards

Also remember any shoehorn or cage in a Octane (for Example 2x2Bgit FC) will STILL be stuck at around 205 Mbyte second, not even the theorehas tical throughput of 266 (because of inefficiencies in the XIO-PCI implementation)
by corruptIR3
Mon Oct 16, 2017 5:08 pm
Forum: SGI: Hardware
Topic: What's missing? Drivers? Fibre Cards
Replies: 7
Views: 329

Re: What's missing? Drivers? Fibre Cards

Yeah, the only way around this is to use a clustered FS like CXFS and then standard file shares for moving stock at FC raw speeds both machines can access data in real time with corrupting the FS. Or stick with terrible sharing over Wire CXFS is awesome its hard to setup and You well need it and a l...
by corruptIR3
Mon Oct 16, 2017 5:04 pm
Forum: Miscellaneous Operating Systems/Hardware
Topic: Fibre - Fabric Mode?
Replies: 1
Views: 142

Re: Fibre - Fabric Mode?

I've never had good luck or performance with a pricey hardware raid running under IRIX/Linux or straight loops split 2 times (for ten modern disks) for throughput

Stones really are fabric friendly and when it ones up under on entry and kills the licensing
by corruptIR3
Mon Oct 16, 2017 4:56 pm
Forum: SGI: Hardware
Topic: Corrupt firmware on IR3
Replies: 0
Views: 77

Corrupt firmware on IR3

it was fine this morning and then My RM10's and DG5's would dissappear and textport would not init from the bios when I just boot up and run /usr/gfx/gfxinfo its all blank On on of the two sets of DG5-2's and RM10's sometimes it shows a RM10 but no it gives Me this over gfxinit Graphics board 0 is &...

Go to advanced search